Reisinformatie, reisaanbod en tips voor uw vakantie naar Afrika!
Er zijn 50 reizen gevonden naar Botswana
Landen
Soort reis
Aantal dagen
Prijs
Reisgids BotswanaWat is er mooier dan goed voorbereid op reis te gaan. Reisgidsen zijn een ideale manier om meer te weten te komen over je reisbestemming.

Met een reisgids over Botswana ga je goed voorbereid op vakantie. Kom meer te weten over je reisbestemming zoals de Tswana en San bevolking, de cultuur, klimaat, natuur en bezienswaardigheden. Een goede reisgids met nuttige informatie en praktische tips is vooral tijdens de vakantie onmisbaar. De reisboeken bevatten informatie over de steden Gaborone en Maun en de prachtige Okavango Delta, de Kalahari, de Makgadikgadi en Nxai Pans. Ideaal is de uitgebreide wildlifegids in de Dominicus gids wanneer je op safari gaat in het Chobe National Park of Moremi Game Reserve.


Reisgidsen Landkaarten

Rondreizen Botswana
< Reizen Botswana
Getoond 16 t/m 30
>
Reizen BotswanaEnjoy Okavango DeltaAantal sterren
Een korte tour door Botswana volledig in het teken van de Okavango Delta. Omdat u vier dagen op één plek blijft, kunt u in alle rust de rivieren en kreekjes met een 'mokoro' (traditionele Botswaanse kano) ontdekken, op zoek naar wildlife en vogels. Ongeacht welke accommodatie u kiest, u verblijft in het hart van de delta.
 


logo
Tenzing Travel
arrangement

4 dagen
icon4icon3icon2icon1
v.a. € 1900
Reizen BotswanaFrom Cape Town to BotswanaAantal sterren
Het beste van drie landen: dat kunt bij deze rondreis verwachten. U rijdt vanuit de Zuid-Afrikaanse hoofdstad Kaapstad noordwaarts richting Namibië. Onderweg komt u met de vele gezichten van deze landen in aanraking. De spectaculaire rondreis sluit u af in Botswana, waar u het Chobe Nationaal Park bezoekt. Een reis door onbeschrijfelijk mooie gebieden van maar liefst drie landen.
 


logo
Tenzing Travel
Autorondreizen

21 dagen
icon4icon3icon2icon1
v.a. € 2000
Reizen BotswanaMoremi MagicAantal sterren
Na deze 6-daagse safari sluit u het Moremi Game Reserve zonder twijfel in uw hart. U verblijft in ruime Meru-tenten met echte bedden en een 'bush-loo' en 'bucket-shower' en een heel team van mensen zodat u verder nergens meer aan hoeft te denken. U ziet zowel het midden als het noordoosten van het reservaat, waardoor u optimaal kennismaakt met de diversiteit van het gebied. Welkom in het magische Moremi!
 


logo
Tenzing Travel
Kampeervakanties

6 dagen
icon4icon3icon2icon1
v.a. € 2150
Reizen BotswanaAvontuurlijke kampeersafari Desert & DeltaAantal sterren
Vlieg-/rondreis per safaritruck met internationaal gezelschap incl. vele maaltijden en entreegelden door Namibië, Botswana en Zimbabwe
 


logo
Kras
Kampeervakanties

18 dagen
icon4icon3icon2icon1
v.a. € 2216
Reizen BotswanaEnjoy SavuteAantal sterren
Tijdens deze vierdaagse reis door Savute, onderdeel van het Chobe National Park, gaat u het park optimaal verkennen. In november en december en tevens van februari tot mei vindt in Savute de op één na grootse zebra-migratie plaats van Afrika. Deze migratie wordt altijd gadegeslagen door een groot aantal roofdieren op zoek naar een makkelijke prooi.
 


logo
Tenzing Travel
arrangement

4 dagen
icon4icon3icon2icon1
v.a. € 2250
Reizen BotswanaExperience Namibia & Botswana by 4-WDAantal sterren
De landen Namibië en Botswana zijn een gouden combinatie en zeer geschikt voor de avontuurlijke reiziger die er graag met de auto op uittrekt. Tijdens deze 19-daagse reis per 4-WD doet u de hoogtepunten van beide landen aan. Vanuit Windhoek reist u af naar de rode zandduinen van de Namib Desert en onder andere de prachtige game reserves Etosha, Chobe en Kalahari. Een fantastische reis ongetwijfeld vol nieuwe indrukken.
 


logo
Tenzing Travel
Autorondreizen

19 dagen
icon4icon3icon2icon1
v.a. € 2250
Reizen BotswanaZuid-Afrika, Botswana & Victoria Falls (22 dgn)Aantal sterren
Het mooie Zuid-Afrika ontdekken met uw eigen woning op wielen. Tijdens deze reis kunt u genieten van vrijheid en onafhankelijkheid, maar daarnaast profiteren van het feit dat de campings al voor u zijn gereserveerd, zodat u niet onnodig tijd kwijt bent aan het zoeken naar een overnachtingsplaats. Maak kennis met het diverse Afrika met deze avontuurlijke camperreis door Zuid Afrika, Botswana en Zambia. Tijdens deze avontuurlijke reis bezoekt u de hoogtepunten van Zuid Afrika zoals de Panorama Route, het Kruger Nationaal Park (game drives), het onbekende noorden van Zuid Afrika met de Venda cultuur, in Botswana bezoekt u het Nata vogelreservaat en maakt u kennis meet de olifanten van het Chobe Nationaal Park (game drive en boottocht). Het hoogtepunt van de reis is het bezoek aan de Victoria watervallen.
 


logo
Afrika Plus
Rondreizen

22 dagen
icon4icon3icon2icon1
v.a. € 2262
Reizen BotswanaSouth Africa & Botswana UndiscoveredAantal sterren
Deze reis per comfortabele 4-WD of SUV door Zuid-Afrika en Botswana is niet voor iedereen weggelegd. De afstanden zijn groot maar wat u allemaal gaat zien maakt het zeker de moeite waard. U rijdt door het Krugerpark, Chobe National Park en de Okavango Delta. Een reis langs niet alledaagse gebieden als Makgadikgadi Pans en Divundu, de wildernis in, waar zelfs uw mobiele telefoon niet altijd bereik heeft!
 


logo
Tenzing Travel
Autorondreizen

19 dagen
icon4icon3icon2icon1
v.a. € 2400
Reizen BotswanaCape Town to Victoria FallsAantal sterren
Het bijzondere aan deze groepsreis door Afrika is dat het landschap onderweg continu verandert. U start in het bruisende Kaapstad en reist via de nog onontdekte Noord-Kaap naar Namibië. Een land vol tegenstellingen als het gaat om de natuur. Wilde dieren zijn in groten getale aanwezig in Botswana, omgeven door de waterrijke delta en groene wildernis. De Victoria Falls zorgen voor een spetterend einde.
 


logo
Tenzing Travel
Groepsreizen

20 dagen
icon4icon3icon2icon1
v.a. € 2400
Reizen BotswanaNamibia & Botswana UndiscoveredAantal sterren
Droomt u van eindeloze woestijnlandschappen, immense stilte, culturele ontmoetingen, groene wildernis en een overvloed aan wilde dieren? Stop met dromen, want Namibië en Botswana vervullen deze wensen en bieden nog zoveel meer. Windhoek wordt uw centrale start- en eindpunt, vanwaar u het noordelijke gedeelte van Namibië en via de Caprivi-strook bijna heel Botswana doorkruist. Het is haast ondenkbaar dat Namibië en Botswana aan elkaar grenzen, want u zult merken dat deze twee landen compleet verschillend zijn. Laat het avontuur beginnen en verken het onbekende.
 


logo
Tenzing Travel
Autorondreizen

18 dagen
icon4icon3icon2icon1
v.a. € 2450
Reizen BotswanaBest of AfricaAantal sterren
Zes Afrikaanse landen in drie weken tijd. Wij maken het niet alleen mogelijk, maar ook haalbaar en leuk. Het ene land zult u intensiever bezoeken dan het ander, maar het moge duidelijk zijn dat u met deze avontuurlijke groepsreis ontzettend veel gaat zien. De landen die u aandoet zijn: Zuid-Afrika, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi en Tanzania.
 


logo
Tenzing Travel
Groepsreizen

20 dagen
icon4icon3icon2icon1
v.a. € 2500
Reizen BotswanaRondreis Zuid-Afrika, Botswana, Namibië & Victoriawatervallen, 24 dagen kampeerreisAantal sterren
Met de speciaal uitgeruste safaritruck vanaf Kaapstad naar Fish River Canyon en Sossusvlei. In Etosha en Chobe nationale park bekijken we het prachtige groot wild. De unieke Okavangodelta en de Victoriawatervallen complementeren deze kampeerreis.
 


logo
Djoser
Kampeervakanties

23 dagen
icon4icon3icon2icon1
v.a. € 2595
Reizen BotswanaEnjoy Okavango Delta & MoremiAantal sterren
Tijdens deze reis door Botswana gaat u de natte Okavango Delta samen met de drogere savannes in het Moremi Game Reserve ontdekken. Eigenlijk is het best bijzonder dat het landschap van deze twee gebieden zo kan verschillen, want het Moremi wildreservaat is onderdeel van de uitgestrekte delta.
 


logo
Tenzing Travel
arrangement

5 dagen
icon4icon3icon2icon1
v.a. € 2600
Reizen BotswanaBotswana by 4-WDAantal sterren
Deze 4-WD autoreis is echt iets voor de avontuurlijke reiziger die er niet voor schroomt om door mul zand te rijden en er ook niet voor terugdeinst als de auto eens vastzit om deze er zelfstandig weer uit te halen. Lijkt u dit een leuke uitdaging? Dan is deze reis geknipt voor u!
 


logo
Tenzing Travel
Autorondreizen

8 dagen
icon4icon3icon2icon1
v.a. € 2600
Reizen BotswanaClassic BotswanaAantal sterren
Een mooie rondreis langs de hoogtepunten van Botswana in combinatie met de Caprivistrook in Namibië, dat is waar het deze reis om gaat. U bezoekt het Chobe National Park, bekend om de vele olifanten die er leven en vervolgens gaat u de grens over met Namibië waar u de Caprivistrook met een bezoek vereert. Vervolgens rijdt u Botswana weer in en bezoekt u de tot de verbeelding sprekende Okavango Delta. In de Makgadikgadi Pans ervaart u de bijna onnatuurlijke vlaktes van deze zoutpannen, die in het regenseizoen onder water komen te staan wat enorme zwermen flamingo's aantrekt. Een onvergetelijke reis!
 


logo
Tenzing Travel
Autorondreizen


icon4icon3icon2icon1
v.a. € 2600
<< <
► Bestemmingen
• Botswana
• Egypte
• Ethiopië
• Gambia
• Kenia
• Madagaskar
• Marokko
• Mozambique
• Namibië
• Oeganda
• Tanzania
• Tunesië
• Zambia
• Zuid-Afrika

► Info Botswana
• Algemeen
• Geografie
• Klimaat
► Nationale Parken
• Chobe National Park
• Kalahari Game Reserve
• Kgalagadi National park
• Makgadikgadi
• Moremi Game Reserve
• Okavango Delta
► VisitAfricaNow
• Adverteren
• Nieuwsbrief
• Over ons
• Contact
• Disclaimer
• Foto's Afrika© 2006 - 2018 VisitAfricaNow.com